Tuesday, 24 March 2015

For the time being

Assalamualaikum...

Hai.

Emm. Macam mana nak mula ayat ya ? Hahaha.

Okay. Tak ada nak cakap apa pun. Cuma nak bagitahu untuk beberapa ketika mungkin blog ini akan jarang di update kerana saya lebih kerap menghapdet entri dekat blog satu lagi. Eheh.

Bukan tak hapdet langsung kat sini tapi mungkin jarang jarang. Bukan apa, saya harus memilih untuk lebihkan kasih sayang kat yang mana satu. Ok. Dah mengarut ni. Abaikan.

Okay, sebenarnya saja je. Sebab niatnya nak design balik blog ni dan ingatnya nak ubah sikit sikit kalau jadi, In shaa Allah.

Jadi, lepas ni saya akan banyak menghapdet belog kat sini ya. Jemput jenguk ya. Heh . :3

Ok. Wassalam.

Oh ya. Sebelum terlupa. Esok ada quiz sebenarnya. Ok. Quiz je pon kan...  erkk. Kalau ada yang sudi doakan terima kasih in advance .

*malu*

Adios.

Salam sayang.